DKV Makelaars B.V. - Amsterdam

Vragen?

020-3301334

Vorige | Volgende

Admiraal De Ruijterweg 80 IV Amsterdam

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Te koop aangeboden op een van de leuke plekken in Amsterdam West een ruim opgezet 3 kamer appartement gelegen in een karakteristiek breed pand op eigen grond.
Het appartement van circa 71 m2 heeft een perfecte indeling wat een zeer ruimtelijk gevoel geeft. Elke vierkante meter is optimaal benut.

Het appartement is gesitueerd in het eerste, leuke gedeelte van de Admiraal de Ruyterweg in een buurt waar veel hippe winkels, cafés en restaurants hun plek hebben gevonden. Tevens de Jordaan, de Hallen, het Vondelpark en het centrum in de directe nabije omgeving.
Ook perfect bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

INDELING:
Middels het breed opgezette algemene trappenhuis bereik je de woning op de 4e etage. Binnenkomst in de centrale hal welke toegang verstrekt tot onder andere de ruime doorzon woonkamer voorzien van een riante open keuken en openslaande deuren naar het balkon van circa 5 1/2 meter breed.
De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
De centraal gelegen hal geeft tevens toegang tot de ruim opgezette badkamer en de ruime aan de achterkant gelegen slaapkamer voorzien van openslaande deuren naar het balkon.
De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.
De zitkamer biedt toegang tot de aan de voorkant gelegen ruime slaapkamer.

De sfeervolle driekamer woning (voorheen vierkamer woning) is voorzien van CV. Het realiseren van een ruime derde slaapkamer behoort tot de mogelijkheden.
Ook perfect dus voor woningdelers.

BIJZONDERHEDEN:
Gelegen op eigen grond
Service kosten € 75,-- per maand
In 2006 is het pand gesplitst in 5 appartementsrechten
Oplevering in overleg
Ingemeten conform NEN2580 meetinstructie
Gebruiksoppervlakte wonen circa 70,5 m2
Gebouw gebonden buitenruimte circa 9,0 m2

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM & MVA voorwaarden.

NEN-CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 75 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
71 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m²
Bruto inhoud
217 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel, wasmachineaansluiting

Energie

Energielabel
Klasse E
Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Intergas
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sloten NH
Sectie
L
Indexnummer
5
Perceel
3365
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Admiraal De Ruijterweg 80 IV Amsterdam

naar Admiraal De Ruijterweg 80 IV Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object